Οι αστυνομικοί που δέχθηκαν την καταγγελία του ιδιοκτήτη της απολεσθείσας κάρτας, ο οποίος έβλεπε τον λογαριασμό του μειώνεται, ακολούθησαν τα ίχνη του δράστη στα καταστήματα όπου ψώνιζε και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν

Πλουσιοπάροχο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ετοιμαζόταν να κάνε με… ξένα χρήματα ένας 30χρονος ο οποίος βρήκε μία τραπεζική κάρτα που είχε χάσει ο ιδιοκτήτης της, αλλά τελικά θα την βγάλει με… σάντουιτς στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Μεσσήνης!

Αντί να αναζητήσει τον ιδιοκτήτη της χαμένης κάρτας, ο δράστης προτίμησε να κάνει ψώνια στα μαγαζιά της Μεσσήνης. Φρόντισε, μάλιστα, να κάνει ανέπαφες συναλλαγές ως 25 ευρώ, αφού δεν διέθετε τον αριθμό PIN! Με αυτό τον τρόπο, κατάφερε να αγοράσει προϊόντα συνολικής αξίας 285 ευρώ, τα οποία όμως δεν πρόλαβε να χαρεί.

Οι αστυνομικοί που δέχθηκαν την καταγγελία του ιδιοκτήτη της απολεσθείσας κάρτας, ο οποίος έβλεπε τον λογαριασμό του μειώνεται, ακολούθησαν τα ίχνη του δράστη στα καταστήματα όπου ψώνιζε και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας άσκησε στον 30χρονο δίωξη για υφαίρεση και διέταξε να περάσει την παραμονή των Χριστουγέννων στο κελί, για να απολογηθεί την επομένη στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook