Συγκλονίζει ο ξάδελφος της 18χρονης – «Θα παντρευόταν το αγόρι της»

Φως στις συνθήκες, κάτω από τις οποίες ο 49χρονος Πομάκος στραγγάλισε την κόρη του στο σπίτι τους στην Σμίνθη της Ξάνθης, δίνει η μαρτυρία του ξαδέλφου της κοπέλας ο οποίος αποκαλύπτει πως η 18χρονη πλήρωσε με τη ζωή της τη μάχη που έδωσε με τον πατέρά της για να τον αποτρέψει από την αυτοκτονία.

Προσπάθησε να τον αποτρέψει από την αυτοκτονία;

Όπως λέει στο Newsit.gr ο κ. Τζεμίλ, ο θείος του είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του αρκετές φορές κατά το παρελθόν και οι κόρες του ήταν αυτές που τον είχαν σώσει μετά από μεγάλους καβγάδες. «Ήθελε αυτός να κάνει κακό στον εαυτό του, να κρεμαστεί. Το κορίτσι, πολύ πιθανό, τον ψιλιάστηκε, όπως κάθε φορά, ότι πάει να κάνει κακό στον εαυτό του.

Προφανώς πήγε εκεί πέρα να τον εμποδίσει, να τον σταματήσει και αυτός πάνω στην τρέλα του, σε αυτή την ψυχολογία που δεν ελέγχει τον εαυτό του, έκανε αυτό που έκανε. Για να πάει να κάνει μετά αυτό που είχε στο πρόγραμμα», σημειώνει ο κ. Τζεμίλ. «Ήταν η κακιά η ώρα»λέει και προσθέτει ότι ο 49χρονος γινόταν αρκετά βίαιος κάθε φορά που οι κόρες του τον απέτρεπαν από την αυτοκτονία, όπως είχαν εκμυστηρευτεί στον ίδιο οι ξαδέλφες του.

«Η οικογένεια βέβαια ήθελε να του δώσουν άδεια να ερθεί να νιώσει καλύτερα, αλλά ποιος γιατρός έκρινε ότι είναι καλά για να βγεί έξω αφού δεν είχε ολοκληρωθεί η θεραπεία;» αναρωτιέται ο Τζεμίλ. «Βγήκε και έγινε αυτό που έγινε» προσθέτει.

«Έτσι τη βρήκαμε νεκρή»

Ο Τζεμίλ ήταν από τους πρώτους συγγενείς που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας και βρήκαν την 18χρονη νεκρή στο δωμάτιο και τον πατέρα κρεμασμένο σε δέντρο λίγα μέτρα από το σπίτι. Όπως λέει, η μικρή είχε μια μικρή αιμορραγία στο κεφάλι από το πέσιμο και έφερε όλα τα τραύματα από την πάλη που προηγήθηκε με τον πατέρα της. Ξάνθη

«Αυτά που λένε για λίμνη αίματος και μαχαίρια είναι ψέματα. Πάνω στον τσακωμό την έπιασε από το λαιμό και τη σκότωσε. Και μετά πήγε να κρέμαστει όπως είχε σχέδιασει από την αρχή», προσθέτει στο Newsit.gr ο κ. Τζεμίλ.

Ο Τζεμίλ περιγράφει πώς το προηγούμενο βράδυ όλη οι οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του αυτόχειρα και παιδοκτόνου έφαγαν όλοι μαζί. Τα ξημερώματα οι αδελφές της Εμινέ, που δούλευαν σε ένα κυλικείο έφυγαν για να πάνε στη δουλειά.

Ωστόσο η Εμινέ που συνήθιζε να τους στέλνει μηνύματα και να μιλάει μαζί τους το πρωί δεν έδωσε σημάδι ζωής. Η αδελφή της ανησύχησε, την έψαξε στο τηλέφωνο, και όταν δεν μπορούσε να τη βρει, ειδοποίησε τη θεία της και μάνα του Τζεμίλ να πάει στο σπίτι να την ξυπνήσει.

Η θεία της Εμινέ πήγε στο σπίτι και χτύπησε το παράθυρο, κανείς δεν της απάντησε και μπήκε από την πόρτα στο σπίτι όπου αντίκρισε πεσμένη μπρούμυτα την 18χρονη κοπέλα με λίγα αίματα στα μάλλια της.

Η θεία ανάστατη βγήκε έξω φωνάζοντας βοήθεια ενώ ειδοποιήθηκε και ο Τζεμίλ που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην Ξάνθη.

Ο Τζεμίλ έφτασε στο χωριό και μπήκε στο σπίτι. Γύρισε την άψυχη ξαδέλφη του και είδε ότι είχε ένα χτύπημα στο μέτωπο. Λίγο αργότερα βρήκαν κρεμασμένο και τον θείο του…

«Θα παντρευόταν η Εμινέ»

Ο Τζεμίλ διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν αναφορικά με τη ζωή της 18χρονης που ενδεχομένως να εξόργισε τον πατέρα της.»Είχε μια σχέση το κορίτσι. Αλλά δεν ήταν ούτε παράνομη ούτε κακή σχέση», λέει ο ξάδελφος της ατυχής κοπέλας. 

«Το αγόρι της Εμινέ βρισκόταν στη Γερμανία. Είναι πολύ σοκαρισμένος», λέει ο Τζεμίλ. «Τα παιδιά θα παντρεύοταν όταν θα επέστρεφε ο φίλος της…» προσθέτει ο ξάδελφος της 18χρονης.

«Αυτό που έκανε το κορίτσι δεν ήταν καλό»

Ο Τζεμίλ αποκαλύπτει επίσης ότι δεν έχουν διαβάσει τι αναφέρει το σημείωμα που άφησε πίσω του ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας. «Το έχει η αστυνομία» λέει. Όταν βρήκαν κρεμασμένο τον θείο του ήταν πολύ ταραγμένος και δεν θυμάται τι έγραφε αν και ρώτησε τους αστυνομικούς. Μόνο αποσπασματικά θυμάται: «Έλεγε να προσέχετε τα παιδιά, τα εγγόνια και ότι αυτό που έκανε η Εμινέ δεν ήταν καλό. Αλλά η Εμινέ δεν έκανε τίποτα κακό…»

Πάλεψε για τη ζωή της

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης μιλώντας χθες στο Newsit.gr αποκάλυψε πως η 18χρονη Εμινέ πάλεψε για να σωθεί αλλά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τον κύριο Κιφνίδη ο 49χρονος πατέρας στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια την 18χρονη κόρη του. Όπως δηλώνει προηγήθηκε πάλη ανάμεσα στον παιδοκτόνο και την 18χρονη.

Η 18χρονη κοπέλα πάλεψε για τη ζωή της. Προσπάθησε να αμυνθεί στην επίθεση του πατέρα της. Αυτός τη χτύπησε γι’ αυτό και η 18χρονη φέρει τραύματα στο πρόσωπο. Στη συνέχεια την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.  

«Είναι στραγγαλισμός με τα χέρια, τη στραγγάλισε ο πατέρας. Προηγήθηκε πάλη. Έχει η κοπέλα εκχυμώσεις στο δεξί μάτι, εκδορές στη τραχηλική χώρα από τα χέρια του. Πρώτα πάλεψαν και μετά τη στραγγάλισε.

Μετά ο πατέρας βγήκε σε έναν χωματόδρομο, ανέβηκε σε μια δασική περιοχή και κρεμάστηκε σε ένα δέντρο» λέει στο Newsit.gr ο ιατροδικαστής, Νίκος Κιφνίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook