Μετά από τσακωμό ο γιός έπνιξε τον 61χρονο πατέρα του – Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο

Τελευταία ενημέρωση 14:30

Σε οικογενειακή τραγωδία οδήγησε η κατανάλωση αλκοόλ σε σπίτι στην συνοικία της Φορτέτσας στο Ηράκλειο.

Είχε περάσει περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ένας 34χρονος – έχοντας καταναλώσει αλκοόλ – τσακώθηκε με τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους.

Ξαφνικά, πάνω στον καυγά, ο 34χρονος γιός με το χέρι του κάλυψε το πρόσωπο του 61χρονου πατέρα του με αποτέλεσμα αυτός να  πέσει νεκρός από ασφυξία.

Το σπίτι 

Μόλις έγινε αντιληπτό το έγκλημα απο την αδελφή του θύματος, στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου δεν μπόρεσε να επέμβει καθώς ο 61χρονος ήταν νεκρός.

Επίσης στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη και σε άσχημη κατάσταση λόγω της μέθης οδηγήθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, όπου λίγο αργότερα ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε πως πάνω στον τσακωμό θυμήθηκε πως είχε περάσει άσχημα παιδικά χρόνια, επειδή τον έδερνε ο πατέρας του. 

Στην μια μετά το μεσημέρι ο πατροκτόνος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ηρακλείου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο το πρωί.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook