Τα χρέη σε τοκογλύφους “οδήγησαν τον 34χρονο να ληστέψει την επιχείρηση που εργαζόταν παλαιότερα – Έκκληση στον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ να δεχτεί πίσω τα χρήματα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος για την ένοπλη ληστεία σε πάρκινγκ στο κέντρο του Ηρακλείου την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο νεαρός άνδρας πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου και οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 34χρονος που έχει ομολογήσει την πράξη του υποστηρίζει πως έφτασε στο σημείο να κλέψει την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν παλαιότερα, αφού τα χρέη του προς τοκογλύφους τον έπνιγαν.

Ο δικηγόρος του κ. Γ. Κοκοσάλης σε δηλώσεις του ανέφερε πως πρόκειται για μία ανόητη ενέργεια του πελάτη του, ο οποίος σε καθεστώς πίεσης από τους τοκογλύφους προέβη σε αυτή την πράξη, Μάλιστα τόνισε πως ο 34χρονος δεν θέλει να κατονομάσει τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάει τα χρήματα καθώς φοβάται για την οικογένειά του.

“Η οικογένεια του 34χρονου”, συμπλήρωσε, “κάνει έκκληση στον επιχειρηματία να δεχτεί πίσω τα χρήματα τα οποία συγκέντρωσε”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook