Συγκεκριμένα, ο κ. Βάμβουκας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Αλιφιεράκη, επισκέφθηκε τα Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας “Ο Άγιος Νικόλαος”, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Πρόεδρο του Συλλόγου και εθελοντές και να αφουγκραστεί την καθημερινότητα, τα άγχη και τις ανησυχίες τους.

Ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε ότι ο Δήμος στηρίζει τα Συσσίτια και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω ο Σύλλογος για να συνεχίσει το σημαντικό έργο του.

Το ΚΗΦΑΑΜΕΑ ήταν ο δεύτερος σταθμός στην επίσκεψη του Δημάρχου Χανίων. Ο κ. Βάμβουκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό της δομής και να συναντηθεί με παιδιά τα οποία φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις. Ο Δήμαρχος Χανίων άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία της δομής αλλά και την πορεία κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων.

Ακολούθησε επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ όπου ο Δήμαρχος Χανίων συνομίλησε με το προσωπικό, διοικητικό, εκπαιδευτικό καθώς και τον φυσιοθεραπευτή της δομής. Ο κ. Βάμβουκας ενημέρωσε το προσωπικό των προνοιακών ιδρυμάτων ότι ο Δήμος Χανίων θα συνεχίσει να στηρίζει τις προνοιακές δομές της πόλης μας στο δύσκολο έργο τους και ότι τόσο ο Δήμος Χανίων όσο και ο ίδιος προσωπικά θα συνεισφέρουν με κάθε γόνιμο τρόπο στις πολλαπλές ανάγκες τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook