Σε σημείο «καρμανιόλα»,της εθνικής οδού, έξω από τη Λαμία, όπου σημειώθηκε και το Σάββατο πολύνεκρο τροχαίο, δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, πραγματοποιώντας καταδίωξη, συγκρούστηκαν ελαφρώς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο, να πέσουν και να συρθούν στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport,οι δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ κινούνταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα. Στη μια μηχανή επέβαιναν δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και στην άλλη μόνο ο οδηγός. Από άγνωστη αιτία, στο σημείο που στενεύει ο δρόμος, την ώρα της καταδίωξης οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν ελαφρώς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο, να πέσουν και να συρθούν στο οδόστρωμα.

Από την πτώση τραυματίστηκαν οι δύο άνδρες, που ήταν στη μια μηχανή, ενώ πολύ ελαφρά τραυματίστηκε ο αστυνομικός που επέβαινε μόνος του στην άλλη μηχανή.

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο επικράτησε πανικός, γιατί εκείνη την ώρα είχε μεγάλη κίνηση στην εθνική οδό και τα ασθενοφόρα και τα περιπολικά της αστυνομίας κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο. Μάλιστα για αρκετή ώρα διεκόπη και η κυκλοφορία.

Οι 2 αστυνομικοί διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας και όλα δείχνουν ότι δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Στο νοσοκομείο κατέφθασαν πολλοί συνάδελφοί τους και αξιωματικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας, ενώ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, που ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας των τραυματισμένων αστυνομικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook