Οι δύο Λατίνοι απουσίασαν αδικαιολόγητα από την προπόνηση της Πέμπτης και από ότι φαίνεται θα αποτελέσουν και εκείνοι παρελθόν από τον ΟΦΗ. Δεν επέστρεψε ο Κουτσιανικούλης που δεν δείχνει, προς το παρόν, τάσεις φυγής και περίμενει την Γ.Σ.

Σέρχιο Λεάλ και Αρμίτσε Ορτέγκα δεν επέστρεψαν από την χριστουγεννιάτικη άδεια και από ότι φαίνεται πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ «απουσίασαν χωρίς να έχουν παραπάνω άδεια, δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση και πλέον το θέμα μεταφέρεται στην διοίκηση». Οι Λεάλ και Ορτέγκα δείχνουν με τον τρόπο τους ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν στον ΟΦΗ, με την υπάρχουσα κατάσταση, ενώ για τον Κουτσιανικούλη να πούμε ότι ο ίδιος υποστηρίζει πως έμεινε στην Λάρισα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο το Σάββατο ενώ δεν επιθυμεί να φύγει από την ομάδα τηρώντας στάση αναμονής για το τι θα προκύψει από την Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, μετά το ρεπό των Χριστουγέννων, ωστόσο η επιστροφή της ομάδας, συνδιάστηκε με απουσίες.

Συγκεκριμένα οι Μάρτος και Χαντί απουσίασαν με άδεια που έχουν λάβει από το Νίκο Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλη, οι οποίοι χωρίς να έχουν παραπάνω άδεια,  δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση και πλέον το θέμα μεταφέρεται στη διοίκηση.

Να σημειωθεί ακόμη, ότι ο Νίκος Κουσκουνάς, κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, θέμα το οποίο επίσης, μεταφέρεται πλέον στην διοίκηση της ομάδας.

Οι παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο, είχαν συμφωνήσει, πριν την άδεια των Χριστουγέννων να περιμένουν την Γενική Συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν η στάση τους, απέναντι στις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται, κάποιοι παίκτες αποφάσισαν διαφορετικά.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/12) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση το πρωί και το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.