Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας. 

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου προκαλεί ανασφάλεια και σκέψεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει επικερδείς συμφωνίες και νέες ιδέες που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημα σου και να σταματήσεις να νιώθεις μετέωρος/η. Παρόλα αυτά μπορεί να παρασυρθείς από αγορές και τελικά να ξοδέψεις περισσότερα από αυτά που θα κερδίσεις σήμερα! Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η καθώς ίσως κάνεις λάθη στη διαχείριση των οικονομικών σου θεμάτων.

Το ταίρι σου πιθανό να διαφωνήσει σχετικά με κάποιο οικονομικό σου θέμα και ίσως να πρέπει να ακούσεις τη γνώμη του πριν αποφασίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει μέσα σε μια τράπεζα ή κατά την επίσκεψη σου στο λογιστή!

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμπεριφορά σου εξακολουθεί να μεταβάλλεται με ταχύτητα φωτός και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να δυσκολεύει τις αποφάσεις σου και τα θέλω σου! Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν στα προσωπικά και επαγγελματικά σου θέματα! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις για υπερβολικές αντιδράσεις καθώς αυτό σίγουρα θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά μπορεί να μην σε φέρει για τους σωστούς λόγους!

Ο/η σύντροφός σου θα σου προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη σήμερα και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για αυτό μην το απαξιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σε βάλει στη διαδικασία να σχετισθείς μαζί της!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε γεμίζει με έννοιες για θέματα που μέχρι πρότινος είτε αδιαφορούσες είτε δεν σε απασχολούσαν. Αυτό είναι πιθανό να σου προκαλέσει ψυχολογική αναστάτωση με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με τους γύρω σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί είτε να παγώσει τα συναισθήματα σου λόγω πρακτικών υποχρεώσεων είτε να τα φέρει στο προσκήνιο με έντονο τρόπο! Σε καμία περίπτωση δεν θα σε βοηθήσουν τα συναισθηματικά άκρα, για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να βρεις μια ισορροπία ώστε να μην υπερβάλλεις. 

Σήμερα οι συναισθηματικές υπερβολές θα κυριαρχήσουν στη σχέση με το ταίρι σου και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τη διαίσθηση σου και μην παρασυρθείς από τους ευσεβείς πόθους σου σχετικά με μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με το φιλικό σου περίγυρο και να υλοποιήσεις τις υποσχέσεις που είχες δώσει στα αγαπημένα σου πρόσωπα για μια βόλτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει πολύ καλή διάθεση για διασκέδαση μαζί με τους φίλους σου αλλά μπορεί να σε κάνει να φτάσεις σε υπερβολές. Απόφυγε να πεις και να υποσχεθείς πολλά καθώς μπορεί να το κάνεις με τις αγνότερες διαθέσεις, αλλά ίσως αργότερα να διαπιστώσεις πως υποσχέθηκες πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις!

Το φλερτ μεταξύ φίλων είναι ένα πιθανό σενάριο της ημέρας και μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να είναι η τυχερή σου!

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σου θέματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν καθώς οι στόχοι που έχεις βάλει είναι αρκετά φιλόδοξοι και απαιτούν σκληρή δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να είναι βοηθητική για εσένα. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και να μπορέσεις να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Ένα ραντεβού σχετικό με δουλειές μπορεί να πάει πολύ καλά καθώς σήμερα θα είσαι τυχερός/η! Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να είσαι καλοπροαίρετος/η με ανθρώπους που δεν πρέπει και αυτό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.   

Σήμερα θα βρεις χρόνο -εκτός από τα επαγγελματικά σου θέματα -και για τα προσωπικά αρκεί βέβαια να το θελήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σαν επαγγελματικό ραντεβού αλλά ενδέχεται να μη μείνει εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σου επεξεργάζεται ήδη την επόμενη ευκαιρία για διακοπές είτε έχεις πάρει την άδεια των εορτών είτε την περιμένεις! Η Σελήνη από τον Ταύρο σχηματίζει αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για ταξίδια πνεύματος και σώματος! Σήμερα μπορεί να σου δοθεί μια καλή ευκαιρία για να  οργανώσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή άμεσα παρέα με αγαπημένους σου φίλους ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, αρκεί να είσαι προσεκτικός/η στην οδήγηση. Ακόμα είναι πιθανό να έχεις μια πρόσκληση για το εξοχικό κάποιου φίλου εκεί που δεν το περιμένεις!

Το ταίρι σου θα είναι ο απόλυτος σύντροφος σου στα σχέδια που έχεις κατά νου για αυτό οργανώστε μαζί κάτι ξεχωριστό όμως μια ημερήσια εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που κινείται στο ευρύτερο σου περιβάλλον θα σε συναρπάσει!

ΖΥΓΟΣ

Οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν έντονα συναισθήματα που σε κάνουν να μη νιώθεις άνετα ούτε με τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να ενισχύσει τις αντιδράσεις σου! Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα θα το κάνεις με μια δόση υπερβολής που θα εκτινάξει την ένταση των συναισθημάτων σου. Απόφυγε οικονομικές υπερβολές αν δεν θέλεις να μείνεις χωρίς χρήματα και αισθηματικές υπερβολές αν δεν θέλεις να μείνεις χωρίς ταίρι!

Σήμερα το πάθος σου θα είναι έντονο και είναι μια καλή ευκαιρία για το δείξεις και στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου και εσύ με τη σειρά σου θα της το ανταποδώσεις ζητώντας ένα ραντεβού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις ανασφάλεια για αυτό και θα αναζητήσεις την προσοχή των άλλων με κάθε τρόπο! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου προκαλεί την ανάγκη να ακούσεις μια επιβράβευση για κάτι που έκανες ή έστω ένα κομπλιμέντο από τους γύρω σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου προσθέσει ένα τόνο υπερβολής στα συναισθήματα σου! Σήμερα είτε χαίρεσαι, είτε εκνευρίζεσαι είτε λυπάσαι θα το κάνεις με έντονο και ιδιαίτερο τρόπο! Αυτό σίγουρα μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους αλλά για κάποιους άλλους θα γίνει η αιτία για να τους κερδίσεις! 

Το ταίρι σου θα είναι ο τέλειος σύντροφος σήμερα για αυτό μη ψάχνεις κάτι να του προσάψεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία ακόμα και μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει σήμερα, για αυτό επεδίωξε να βγεις μια βόλτα και να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις και η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις αρκετά περιθώρια για ξεκούραση και ενασχόληση με τις δικές σου ανάγκες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ενδέχεται να κουραστείς αλλά οι κόποι σου θα ανταμειφθούν! Είναι πιθανό να έχεις και μια εργασιακή πρόταση που θα ενισχύσει το εισόδημα σου ή κάποιος/α από τη δουλειά σου να ζητήσει να διευρύνετε τη συνεργασία σας! Και στις δύο περιπτώσεις θα είσαι κερδισμένος/η για αυτό μη γκρινιάζεις και “επένδυσε” στις υποχρεώσεις σου σήμερα!

Η ημέρα μπορεί να έχει υποχρεώσεις ρουτίνας, όμως κάποιες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή θα τραβήξουν εκεί το ενδιαφέρον σου. Είτε είσαι ελεύθερος/η είτε έχεις μια σχέση είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Σκέψου καλά και μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε προτρέπει να απολαύσεις την ημέρα με τον τρόπο που εσύ θα επιλέξεις! Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε κάνει εξωστρεφή και με διάθεση για διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης! Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία όχι απλά να δεις τους φίλους σου αλλά να κανονίσετε μια “μεγαλοπρεπή έξοδο” και να διασκεδάσετε με την καρδιά σας! Οι υπερβολές δεν θα λείψουν αλλά αν είναι μόνο για μια ημέρα δεν πειράζει δώσε την άδεια στον εαυτό σου!  

Το ταίρι σου ενδέχεται να χρειαστεί να σε συγκρατήσει σήμερα καθώς θα αφήσεις για λίγο το αυστηρό σου προφίλ και θα γίνεις επιρρεπής σε καταχρήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου είναι κατάλληλος για να κάνεις νέες γνωριμίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Σήμερα είναι πιθανό η αναστάτωση που έχει κάνει την εμφάνιση της τις τελευταίες ημέρες να μη σε αφήσει να ηρεμήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και προκαλεί τριβές και διαφωνίες με τους ανθρώπους της οικογένειας σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο Σκορπιό θα είναι βοηθητική καθώς θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς οτιδήποτε προκύψει και τελικά να καταφέρεις να τα βάλεις σε μια τάξη. Η εξέλιξη ενός επαγγελματικού σου θέματος μπορεί να είναι πολύ καλή, για αυτό εκτός από τα οικογενειακά σου ρίξε και μια ματιά στα επαγγελματικά σου!

Το ταίρι σου θα σου προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη σήμερα και τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα είναι καλά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου είναι πιθανό κάποιος/α που σε ενδιαφέρει να σε αναζητήσει σήμερα!

ΙΧΘΥΕΣ 

Η ημέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις και επαφές με το ευρύτερο κοινωνικό και συγγενικό περιβάλλον καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου και θα σε κάνει πολύ δημοφιλή στους κύκλους σου. Η προβολή σου μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια θέματα σήμερα, καθώς η πληθωρική σου διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει σε κουβέντες που οι άλλοι θα παρεξηγήσουν αν δεν κρατήσεις τα προσχήματα. 

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σε παρακινήσει να συναντήσετε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας και εσύ άλλο που δεν θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ο πληθωρικός σου χαρακτήρας δεν θα περάσει απαρατήρητος σε αυτόν/η που επιθυμείς!

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook