Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος μίλησε για το τι πρέπει να αλλάξει στο «X-Factor», τη Ρούλα Κορομηλά και τη Φαίη Σκορδά.

«Αν του χρόνου γίνει το \”X-Factor\” θα πρέπει να γίνει 100% εκ νέου» είπε αυστηρά ο Νίκος Μουρατίδης και πρόσθεσε: «Άλλη επιτροπή, άλλου είδους παίκτες, άλλον παρουσιαστή. Δεν νομίζω πως ο Σάκης κούρασε, δεν μπορείς να κουραστείς βλέποντας τον Σάκη, απλά πρέπει να τον προωθήσουν διαφορετικά». Απάντησε όμως και στο αν πιστεύει πως του χρόνου δεν θα υπάρχει το «X-Factor» στην τηλεόραση: «Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Αγγλία, μόνο, παίζεται τα τελευταία 7 χρόνια. Τώρα τι θα κάνουμε στην Ελλάδα, είναι άλλο θέμα».

 Σχολίασε όμως και την εξωτερική αλλαγή που έκανε η Φαίη Σκορδά όταν πήρε μεταγραφή από το Alter στο Mega. «Η Φαίη ήταν δευτεράτζα, τώρα έγινε κουκλίτσα» σχολίασε ο Νίκος και εξήγησε πως τώρα άλλαξε τα μαλλιά της, άλλαξε το ντύσιμό της αλλά και τη συμπεριφορά της, αφού παρατήρησε πως έγινε πιο συντηρητική: «Άλλαξε χτένισμα, ντύσιμο, παντρεύτηκε έμεινε έγκυος και την πήραν. Άλλη εικόνα είχε αυτό το καμένο το ξανθό».

 Δεν κρατήθηκε όμως και πέταξε και μία «κακία» για τη Ρούλα Κορομηλά. Πιο συγκεκριμένα, όταν του κοινοποίησαν μία δήλωση της Ρούλας που έλεγε πως θα πατήσει πάνω στα λάθη της, ο Νίκος γελώντας είπε: «Η Ρούλα Κορομηλά θα πατήσει πάνω στα λάθη; Αχ, τα καημένα τα λάθη!». Στη συνέχεια μάλιστα είπε ότι η παρουσιάστρια είναι εξηντάρα!

 

(yupi.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook