Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Χανίων και Ρεθύμνης προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους

Είδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, παραδόθηκαν την 22 και 29.12.2017, από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.

Συγκεκριμένα, στο Ρέθυμνο την 22.12.2017 ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Κωνστατίνος Λαγουδάκης, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Ταξίαρχο Αντώνιο Ρουτζάκη και τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνόμο Α΄ Σπυρίδωνα Γερμανάκη,  επισκέφθηκαν και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στην Ενορία του Αγίου Κωνσταντίνου και σε Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης.

Επιπλέον, στα Χανιά την 29.12.2017 ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Αστυνομικός Διευθυντής Λυμπινάκης Γεώργιος με το προσωπικό, προσέφεραν τρόφιμα, παιχνίδια και είδη ένδυσης, σε κοινωνική δομή των Χανίων.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική αυτή προσφορά.