Στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς έγινε και η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου για τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό.

Όλοι  οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο πρόγραμμα με εξαίρεση τον Ξύδα, που επανέρχεται σταδιακά μετά τον τραυματισμό του.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Λόγω επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου στο προπονητήριο της ομάδας μας από τις συνεχείς βροχοπτώσεις και η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου έγινε στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Η προπόνηση ήταν διάρκειας 65′ και το πρόγραμμα της προπονητικής μονάδας περιείχε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και μυϊκή συναρμογή στην προθέρμανση. Το κυρίως μέρος είχε ως θέμα την υποομαδική συνεργασία παικτών όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη, εκτελώντας άσκηση με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Οι τέσσερις τερματοφύλακες πριν το κυρίως μέρος της προπόνησης αλλά και μετά έκαναν ατομική προπόνηση στον φυσικό χλοοτάπητα υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων Αποστόλη Λεκίδη.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Ξύδα, που προφυλάχθηκε προληπτικά και δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και πραγματοποιείται σταδιακά η επανένταξή του.

Την Κυριακή (31/12) είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, με το πρώτο μέρος να γίνεται στο προπονητήριο και το δεύτερο (οικογενειακό δίτερμα με την Κ19) στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, ενώ την Πρωτοχρονιά θα υπάρχει ρεπό. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook