Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ανάμεσα στα νέα ονόματα που ακούστηκαν για τους «Διάσημους»

Η επιτυχία του Survivor 1 φαίνεται πως έχει ανεβάσει τον πήχη για τον ΣΚΑΪ που ψάχνει ορισμένα «δυνατά χαρτιά» για να ρίξει στον στίβο μάχης των «Διάσημων». Παράλληλα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο κανάλι του Φαλήρου λένε πως και οι «Μαχητές» που έχουν επιλεχθεί είναι δυνατοί, ανταγωνιστικοί και προσωπικότητες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα συζητηθούν.

Για να επανέλθουμε, ωστόσο, στους «Διάσημους», πέρα από τα ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί καθημερινά πλέον έρχονται στην επιφάνεια και νέα. Ένας από αυτούς είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, σύντροφος της πρώην «Διάσημης» Λάουρα Νάργες.

Το όνομα, ωστόσο, που αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι άλλο από το αγαπημένο παιδί των φανατικών της «Θύρας 7» του Ολυμπιακού, Νέρι Αλμπερτο Καστίγιο!

Ο πρώην ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής έχει επιβεβαιώσει το ότι βρίσκεται σε επαφές για το ριάλιτι επιβίωσης, διευκρινίζοντας ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει. Είναι δεδομένο πάντως πως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης θα… ποντάρει πολλά στον εκρηκτικό χαρακτήρα του παλαίμαχου πλέον (αν και μόλις 33 ετών) μεξικανού ποδοσφαιριστή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook