Ένα σεβαστό ποσό συγκεντρώθηκε από το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε η Σπάθα για την ενίσχυση της μικρής Κλεοπάτρας Καμπακάκη.

Στο τουρνουά συμμετείχαν ακόμη η Άμιλλα, ο Θησέας και η Πέργαμος.

Η ανακοίνωση της Σπάθας αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Π.Σ. ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τα Δ.Σ και τους προπονητές των ομάδων Άμιλλας Μοδίου-Γερανίου, Θησέα Περιβολίων, Πέργαμος Βρυσών για την συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό τουρνουά και την οικονομική τους βοήθεια για την μικρή ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗ.

Τον δήμαρχο κ.Μαλανδράκη Ιωάννη, το Δ.Σ του Δήμου Πλατανιά και τους εκπροσώπους του Μπουρδάκη Μανώλη, Πετράκη Μιχάλη και Παπουτσάκη Γεώργιο.

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Χανίων και τον επικεφαλής της Βαρουξάκη Στέλιο για την βοήθειά της στην διοργάνωση του τουρνουά καθώς και για την οικονομική της βοήθεια προς την οικογένεια της μικρής ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ.

Την διαιτητική τριάδα Ξενάκη, Κοκκινάκης, Αποστολάκης που διεύθυνε αφιλοκερδώς τους αγώνες του τουρνουά όπως και την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Χανίων για τον ορισμό τους.

Τελος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων για την συμμετοχή τους στους αγώνες άλλα και για την οικονομική τους βοήθεια όπως και όλου του κόσμου που παρευρέθηκε και μη στο γήπεδο για την άμεση και σημαντική ανταπόκριση του ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δείξουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας αυτές τις Άγιες και γιορτινές μέρες και να βοηθήσουμε την μικρή ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ να κάνει το ταξίδι της ελπίδας για την ζωή της.

Σας ευχαριστούμε όλους σας και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ. Με εκτίμηση το Δ.Σ

Υ.Γ το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε είναι 1430€ συν το ποσό που θα βάλει η Ε.Π.Σ.Χανίων στην τράπεζα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook