Οι φίλοι του τζόγου στην Αυστραλία θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν.

Μέσω του φιλικού διαδικτύου, θα μπορούν να παίζουν από το σούπερ μάρκετ όπου θα πηγαίνουν για να αγοράσουν γάλα και ψωμί, ή το βενζινάδικο όπου θα σταματούν για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ. Χωρίς να λείψουν φυσικά και τα γνωστά στέκια των παμπ, που κι εκεί θα προσφέρεται αυτή η ευκολία.

Μιλάμε για εξυπηρέτηση πρώτου βαθμού, που συμβαδίζει με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την αδηφαγία των επιχειρήσεων τζόγου, οι οποίες διαθέτουν μεγάλα κονδύλια για να πληρώνουν «μυαλά», έτσι ώστε να εφευρίσκουν νέους τρόπους αύξησης των εσόδων.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πράσινο φως για τα νέα «στέκια» του τζόγου, έδωσε την περασμένη εβδομάδα το ομοσπονδιακό δικαστήριο, όταν παραχώρησε τη σχετική άδεια στο Sportsbet, για να λειτουργεί από διάφορα σημεία, τα οποία θα φέρουν την ονομασία VenueNet.

Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο νόμος στη Βικτώρια που απαγορεύει τη λειτουργία παρόμοιων τόπων στοιχήματος, είναι αντισυνταγματικός.

Οι πολέμιοι του τζόγου, όπως είναι αυτονόητο, έχουν γίνει έξω φρενών. Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής Νικ Ξενοφών, απειλεί πολύ σύντομα να βρει τον τρόπο να απαγορευτεί σε όλη την επικράτεια αυτό το νέο κόλπο «αρμέγματος» των εθισμένων στο τζόγο, τονίζοντας ότι «ήδη υπάρχει σωρεία διαλυμένων οικογενειών, αυτοκτονιών, πεινασμένων παιδιών.

«Εδώ επιβάλλεται να ελαττώσουμε τα μέρη τζόγου, όχι να τα αυξήσουμε», θα πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook