Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη από την πρώτη στιγμή βρίσκονται η σύζυγος, οι φίλοι και οι συγγενείς του, ευχόμενοι ένα θαύμα  

Πολύ σοβαρή παραμένει η κατάσταση του γνωστού παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την παραμονή των Χριστουγέννων. 

Το επόμενο 24ωρο θα είναι κρίσιμο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροι θα επιχειρήσουν να τον βγάλουν από την καταστολή, ώστε να δουν πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός του.

Ο Αγγελίδης δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της 25ης Δεκεμβρίου.

Ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους και υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί τον υπέβαλαν σε πολύωρο χειρουργείο. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και μέχρι σήμερα παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται η σύζυγος, οι φίλοι και οι συγγενείς του παρουσιαστή, ευχόμενοι ένα θαύμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook