Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται 

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου εορταστικού προγράμματος που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του τρένου στη Δημοτική Ενότητα Μουσουρων.Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι, καθώς επίσης και οι επισκέπτες, επιβιβάστηκαν στο τρενάκι, με αφετηρία το Δημαρχείο Πλατανιά και είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν τη βόλτα τους στις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Μουσούρων.

Η γιορτή συνεχίστηκε σε αίθουσα του Δημοτικού σχολείου Αλικιανου.  Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίραζε λιχουδιές, συμμετείχαν στους χορούς και στα παιχνίδια του Κλόουν ''PEPITO'', ενώ μαθήτριες του εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά είχαν αναλάβει το face painting των παιδιών. Τέλος, μικροί μεγάλοι διασκέδασαν και χόρεψαν με τη μουσική που επιμελήθηκε ο DJ Νίκος Βογιατζάκης.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο κλειστό γυμναστήριο του Ταυρωνιτη, με πολύ μουσική, χορό και παιχνίδιαμε τον κλόουν.

 Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με συναυλία έντεχνης και ροκ μουσικής από τον καλλιτέχνη Μάνο Τρυπιά και το συγκρότημά του την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018, ώρα 19:00 στο  Πολιτιστικό Κέντρο Σπηλιάς της Δ.Ε. Κολυμβαρίου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πλατανιά, γίνονται με τη συνεργασία των οικείων τοπικών συμβουλίων, των πολιτιστικών συλλόγων και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Στόχος και φέτος είναι να σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και να δημιουργήσουν αισθήματα χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης τις άγιες αυτές ημέρες.