Τα βασικά στοιχεία στην περίεργη και «σκοτεινή» υπόθεση

Μπροστά σε ραγδαίες εξελίξεις που συγκλονίζουν οδηγεί η υπόθεση με το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στην Κεφαλονιά.

Τα κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα που βρέθηκαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του inkefalonia.gr μέσα στην ενοικιαζόμενη βίλα, ίσως να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία της λύσης της περίεργης και «σκοτεινής» υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την Κεφαλονιά.

Η ιατροδικαστής, έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς την συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στην ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς του 2017.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι η ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν κάτι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας είναι Γερμανικής καταγωγής, 30 ετών περίπου και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών περίπου. Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροτομή, καθώς οι δύο σωροί έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ούτε και πάλης.

Συγκεκριμένα η κ. Τσιόλα που εξέτασε τις σορούς εκτιμά ότι πρόκειται για υπόθεση ταυτόχρονης αυτοχειρίας.

«Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι. Από τα πρώτα ευρήματα βλέπουμε ότι υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση πριν από 36 ώρες, δηλαδή τις βραδινές ώρες του Σαββάτου. Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ούτε ίχνη πάλης. Έχουν και οι δύο τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας», σύμφωνα με την ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ενοικίασε μέσω airbnb το διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρό στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς. Η ιδιοκτήτρια του ακινήτου πήγε να καθαρίσει το διαμέρισμα θεωρώντας πως το ζευγάρι είχε αναχωρήσει και εντόπισε πρώτα νεκρή την κοπέλα στο σαλόνι και έπειτα τον άνδρα στο μπάνιο.

Πηγή: newsbeast.gr