Σε ηλικία 78 χρονών, ο Ευγένιος Γκέραρντ έφυγε για την γειτονιά του Παραδείσου αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό στον ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

O άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ αφήνοντας βαθύ το στίγμα του στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι πια μαζί μας.

Σήμερα, 2 Ιανουαρίου 2018 ο Ευγένιος Γκέραρντ έφυγε από την ζωή αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια μεγάλα προβλήματα υγείας.

 

Πριν από 1,5 μήνα, στις 20 Νοεμβρίου του περασμένου έτους,  στο “Γεντί Κουλέ” πραγματοποιήθηκε μια πολύ συγκινητική εκδήλωση, στην οποία αναβίωση η χρυσή 15ετία του Ολλανδού τεχνικού.

Η σύζυγος του Κατερίνα στην σύντομη ομιλία της εκείνη την βραδιά, τόνισε πόσο σημαντική ήταν εκείνη η βραδιά για τον ίδιο:

«Την βραδιά την περίμενε πολύ ο Ευγένιος. Του έλεγα πάντα γι’ αυτή τη μέρα γιατί περάσαμε δύο εβδομάδες δύσκολες στο νοσοκομείο και αυτή η μέρα τον κράτησε», είχε πει.

Σήμερα όλη η Κρήτη πενθεί για τον χαμό του ανθρώπου που έβαλε την “υπογραφή” του στο κρητικό ποδόσφαιρο και αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος τεχνικός από τους κρητιικούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook