Αυτοτραυματίστηκε και έδωσε το τελειωτικό χτύπημα με μαχαίρι – Βρέθηκαν ημίγυμνοι σε λίμνες αίματος – Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Μπροστά σε μια περίεργη και συνάμα σκοτεινή υπόθεση βρίσκεται η αστυνομία που ερευνά το θάνατο ενός ζευγαριού στο χωριό Βλαχάτα της Κεφαλονιάς. 

Δεκάδες κεριά, ένα μεταγιόν με το σύμβολο της πεντάλφα, αλλά και διάφορά άλλα αυτοκόλλητα από παγανιστικές τελετές, που βρέθηκαν στο σπίτι που είχε ενοικιάσει το ζευγάρι των αλλοδαπών, οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Γερμανός υπήκοοος και η Βουλγαρικής καταγωγής κοπέλα που βρέθηκαν νεκροί, είναι πολύ πιθανόν να συμμετείχαν σε κάποιου είδους σατανιστική τελετή. 

Την άποψη αυτή ενισχύει και το γεγονός πως πριν από λίγα 24ωρα είχαμε και την πρώην πανσέληνο του νέου χρόνου, και όπως λένε άνθρωποι που έχουν ερευνήσει το σατανισμό, τέτοιες φάσεις της σελήνης χρησιμοποιούνται από τους οπαδούς της μαύρης μαγείας για θυσίες και τελετές. Η δύναμη του φεγγαριού αλλά και του Εωσφόρου να οδήγησαν τον Γερμανό και την Βουλγάρα να αυτοκτόνησαν με μαχαίρι και φαλτσέτα προσφέροντας τις ψυχές τους στο Σατανά.  

Τα δεκάδες κεριά, το μενταγιόν με την πεντάλφα, αλλά και τα αυτοκόλλητα που παρέμπεμπαν σε παγανιστικές  τελετές, καθώς  και δυο λίμνες από το αίμα των αυτόχειρων βρέθηκαν από την έντρομη έγκυο διαχειρίστρια του σπιτιού που το ζευγάρι είχε κλείσει μέσω της γνωστής πλατφόρμας airbnb για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του στην Κεφαλονιά.  Η κοπέλα ήταν ημίγυμνη νεκρή στον καναπέ του σπιτιού, ενώ ο άνδρας ήταν και αυτός ημίγυμνος νεκρός στην μπανιέρα. 

Το θέαμα αποκρουστικό και τρομακτικό για την έγκυο κοπέλα που πήγε στο σπίτι για να το ετοιμάσει για τις επόμενες κρατήσεις, αφού το ζευγάρι των αλλοδαπών έπρεπε να είχε φύγει, αλλά έβαλε τέλος στη ζωή του στην εκπνοή της διαμονή του. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή κυρία Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τα δυο πτώματα ο θάνατος της κοπέλας ήρθε πρώτος από εκείνον του άνδρα. Ενώ ο άνδρας για να πεθάνει έμπηξε στην καρδιά του ένα μαχαίρι, αφού πρώτα είχε αυτοτραυματιστεί στα χέρια.

«Πρόκειται για περίπτωση αυτοτραυματισμού. Ο θάνατος της κοπέλας προήλθε από αιμορραγία. Από την εξέταση δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα. Ο αυτοτραυματισμός έγινε στα χέρια, ενώ ο θάνατος του άνδρα προήλθε από χτύπημα στην καρδιά. Ο άνδρας παρόλο που αυτοτραυματίστηκε στα χέρια δεν πέθανε και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του πλήττοντας την περιοχή στο στήθος του. Έτσι βρέθηκε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά μέσα στην μπανιέρα. Επίσης υπάρχουν ευρήματα που δείχνουν ότι ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα  να πεθάνει. Φυσικά αναμένουμε και τις τοξικολογικές εξετάσεις» είπε στο protothema.gr  η ιατροδικαστής. 

«Ζούμε ένα θρίλερ, με όλο αυτό το κακό που μας βρήκε» θα πει στο protothema.gr η κυρία Ελπίδα που έχει ψιλικατζίδικο στο χωριό Βλαχάτα, εκεί που έγινε το περιστατικό. Η ίδια κάτοικος προσθέτει: «Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο σπίτι δεν τους είδαμε να βγαίνουν καθόλου έξω. Είναι δυνατόν να έκαναν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι και να ήρθαν να αυτοκτονήσουν με τέτοιο τρόπο εδώ στο νησί μας…  Μας έχει στενοχωρήσει πολύ αυτό το γεγονός όλους». 

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών που πήγε στο σπίτι για να παραλάβει τα πτώματα μιλώντας στο protothema.gr περιέγραψε τις φρικιαστικές εικόνες που αντίκρισε μπαίνοντας στο σπίτι. «Η κοπέλα ήταν ημίγυμνη πάνω στον καναπέ γεμάτη αίματα, ενώ ο νεαρός ήταν και αυτός ημίγυμνος μέσα στην μπανιέρα γεμάτος αίματα. Αυτό που είδα ήταν πάρα πολύ σκληρό». 

Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, το ζευγάρι είχε έρθει στο νησί με δικό του αυτοκίνητο ενώ από τη στιγμή που έφθασαν στο χωριό  δεν βγήκαν καθόλου μέσα από το σπίτι που είχαν νοικιάσει, σε αντίθεση με άλλους τουρίστες που πραγματοποιούν βόλτα στο νησί. Όσοι πρόλαβαν να δουν την κοπέλα την περιγράφουν με κοντά μαύρα μαλλιά και φορούσε μαύρα ρούχα. 

Ακόμη εκκρεμεί η ταυτοποίηση των στοιχείων των δυο αλλοδαπών, ώστε να ειδοποιηθούν συγγενείς για να τους αναγνωρίσουν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook