Το 2017 δεν ήταν καλό για την τσέπη των περισσοτέρων στην Ελλάδα, για αυτό το λόγο πολλοί μπορεί να έχετε αρχίσει να ψάχνετε ήδη τρόπους προκειμένου να βάλετε μερικά λεφτά στην άκρη, έτσι για περίπτωση ανάγκης.

Το ζήτημα αυτό προβληματίζει αρκετούς και  σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην αρχή κάθε χρονιάς το διαδίκτυο κατακλύζεται με συμβουλές για το πως να εξοικονομήστε χρήματα.

Τα πιο δημοφιλή σχέδια εξοικονόμησης αυτή την περίοδο είναι οι δύο.

Στο πρώτο πρέπει να αποταμιεύετε τα χρήματά σας ως εξής:

Ένα ευρώ τη πρώτη εβδομάδα, δύο ευρώ τη δεύτερη εβδομάδα,τρία ευρώ την τρίτη εβδομάδα και ούτω καθεξής. Ωστόσο, το πρόβλημα με αυτό το πλάνο εξοικονόμησης χρημάτων είναι ότι την 52η εβδομάδα του χρόνου θα πρέπει να βάλετε στην άκρη 52 ευρώ. Για όσους όμως καταφέρουν τελικά να ακολουθήσουν το πλάνο, στο τέλος του 2018 θα έχουν εξοικονομήσει 1.378 ευρώ.

Από την άλλη, υπάρχει και το εξής σχέδιο εξοικονόμησης χρημάτων το οποίο διαρκεί 365 ημέρες, δηλαδή έναν ολόκληρο χρόνο και λειτουργεί ως εξής:

Τη Δευτέρα αποταμιεύετε 1 ευρώ, την Τρίτη 2, την Τετάρτη 3, την Πέμπτη και τελικά την Κυριακή 7. Και αυτό γίνεται για κάθε εβδομάδα του χρόνου μέχρι τελικά να αποταμιεύσετε 1.456 ευρώ.

Διαλέξτε όποιο από τα δύο σας βολεύει και το 2019 θα σας βρει σίγουρα με τις τσέπες γεμάτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook