Αν και ανέβηκε στο φτερό τελικά πείστηκε να επιστρέψει στο αεροσκάφος

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες πτήσης της Ryanair από τη Μεγάλη Βρετανία στη Μάλαγα όταν είδαν έναν συνεπιβάτης του να «ξηλώνει» την έξοδο κινδύνου και να ανεβαίνει στο φτερό γιατί βαρέθηκε να περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποβίβασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 57χρονο Πολωνό ο οποίος, όπως φαίνεται στο βίντεο, βγαίνει στο φτερό κρατώντας στα χέρια του μια χειραποσκευή και στη συνέχεια να προσπαθεί να κατέβει στην πίστα του αεροδρομίου της Μάλαγα.

Τελικά τα μέλη του πληρώματος κατάφεραν να τον πείσουν να επιστρέψει στο αεροσκάφος όπου παρέμεινε «κρατούμενος» μέχρι να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. 

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε εκνευριστεί ήδη από την ώρα της απογείωσης καθώς η πτήση του είχε μια ώρα καθυστέρηση στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ. «Το ποτήρι ξεχείλισε» για τον ίδιο όταν κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης κλήθηκαν να παραμείνουν μισή ώρα μέσα στο αεροσκάφος όταν προσγειώθηκαν μετά τις 11 το βράδυ ανήμερα Πρωτοχρονιά.

«Απλά αποφάσισε ότι δεν θα περιμένε άλλο. Αφού άνοιξε την έξοδο κινδύνου μου είπε “εγώ θα κατέβω απ΄οτο φτερό”. Ήταν πολύ σουρεαλιστικό το σκηνικό» δήλωσε επιβάτης της πτήσης.

Άλλες πληροφορίες, πάντως, θέλουν τον Πολωνό να έπαθε κρίση άσθματος και γι’ αυτό να προχώρησε σε αυτή την ασυνήθιστη ενέργεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook