Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας  του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Φώτη Καζάση με την βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη για να συζητήσουν θέματα που διαχειρίζεται ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. 

Συγκεκριμένα στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της δημοπράτηση τμήματος Β.Ο.Α.Κ. Χανιά –Άγιος Νικόλαος. Σύμφωνα με τον κ. Καζάση παράλληλα με την επικείμενη δημοπράτηση (πρώτη φάση διακήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος  του έργου) , ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. ολοκληρώνει την τεχνική πρότασή του  για το έργο.

Έγινε επίσης αναφορά σχετικά με την «Μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού – παροχή υπηρεσιών συμβούλου ωρίμανσης μελετών Β.Ο.Α.Κ. (και συνδετήριων κάθετων αξόνων αυτού)» και ειδικότερα για το τι προβλέπει για το τμήμα Χανιά Καστέλι και την επικείμενη τεχνική συνάντηση Διευθύνοντος Συμβούλου και υπηρεσιακών στελεχών του Ο.Α.Κ. A.E. και της Αντιπεριφέρειας Χανίων για τα θέματα του Φράγματος Βαλσαμιώτη στο αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής  Ανάπτυξης, 

Τέλος συζητήθηκαν τα θεσμικά ζητήματα που προωθεί με αποφάσεις του Διοικητικού του Συμβουλίου  o Ο.Α.Κ. Α.Ε. που αφορούν την υποστελέχωση και τις αναγκαίες αλλαγές στο οργανόγραμμά του. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook