Στην Ιερά Μονή Αγ. Γεωργίου στο Καρύδι

Στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Καρυδίου στον Αποκόρωνα επέλεξε  και φέτος ο Δήμος Αποκορώνου να κόψει την βασιλόπιτα του  με την ευλογία του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτου  Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού που προεξήρχε της θείας λειτουργίας για την αρχή του νέου έτους με συλλειτουργό  τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής πανοσιολογιότατο π. Ιερεμία και άλλους κληρικούς με τη συμμετοχή αρκετών Αποκορωνιωτων.

Συμμετείχαν  σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο μ’ επικεφαλής τον Δήμαρχο Αποκορωνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων και Συλλόγων.

Αφού ευλογήθηκε η βασιλόπιτα από τον μητροπολίτη κ.Δαμασκηνό, ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Κουκιανάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους  ευχόμενος ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ  και  υπογραμμίζοντας ότι  : « Τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη είναι  πολλά και σημαντικά για όλους τους δημότες και όχι μόνο… και  όλοι μαζί θα πορευτούμε  το ίδιο δυνατά όπως τα προηγούμενα τρία χρόνια εν ειρήνη μέσα σε κλίμα ομόνοιας και ομοψυχίας με σύνδεση και συνεργασία όλων των δυνάμεων του Αποκόρωνα» 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook