Σοκαρισμένη η Κρήτη από τον χαμό του αρραβωνιασμένου ζευγαριού και της μητέρας της κοπέλας – Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ αναφορικά με το πολύνεκρο τροχαίο που προκλήθηκε στην Κρήτη (φωτο) έπειτα από τη σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν συνολικά 7 άτομα, 4 άνδρες και 3 γυναίκες:

«Από τις 16:00 το απόγευμα και μετά, διακομίστηκαν στο ΠαΓΝΗ οι παραπάνω επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι τρεις, μια 22χρονη, μια 45χρονη και ένας 23χρονος, είχαν ήδη καταλήξει.

Οι υπόλοιποι τέσσερις (4) τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του ΠαΓΝΗ, εκ των οποίων δυο (2) άνδρες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με την ολοκλήρωση των οποίων,  θα μεταφερθούν στη ΜΕΘ και οι άλλοι δυο (2), μια 15χρονη και ένας 47χρονος, εξετάζεται αν θα χειρουργηθούν άμεσα.

Το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή  καταβάλει κάθε  προσπάθεια για την καλύτερη  αντιμετώπιση της κατάστασης των τραυματιών.»

Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος και 22χρονη που έχασαν τη ζωή τους ήταν αρραβωνιασμένοι. Η οικογένεια της κοπέλας μάλιστα, είχε κατέβει στο νησί για να γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της. Η μητέρα της κοπέλας ήταν το τρίτο άτομο που κατέληξε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook