Οι γιατροί έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχολογική της κατάσταση, καθώς είδε την μητέρα και την αδερφή της να "σβήνουν" δίπλα της μετά το τροχαίο αλλά και τον πατέρα της σοβαρά τραυματισμένο.

Από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε την μητέρα και την αδερφή της, ο πατέρας της παλεύει στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και η ίδια στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου παλεύει με τα σοβαρά ορθοπεδικά αλλά και ψυχικά τραύματα που της άφησε το τροχαίο.

Ο λόγος για τη 15χρονη που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, στο χθεσινό τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ.

Το κορίτσι ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου με σοβαρά κατάγματα στη λεκάνη και πλέον αναμένεται η απόφαση των γιατρών για το πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση, ωστόσο οι γιατροί έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχολογική κατάσταση της 15χρονης, καθώς είδε την μητέρα και την πολυαγαπημένη της αδερφή να "σβήνουν" δίπλα της μετά το τροχαίο αλλά και τον πατέρα της σοβαρά τραυματισμένο.

Η 15χρονη έχει δίπλα της τους ψυχολόγους του ΠΑΓΝΗ και σήμερα αναμένεται να φτάσουν από την Τήλο και συγγενείς της προκειμένου να βρεθούν δίπλα της αλλά και κοντά στον 47χρονο πατέρα της που δίνει τη δική του μάχη.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook