Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε τη μετακίνηση (οργανωμένη και μεμονωμένη) φιλάθλων του ΑΟΧ/Κισσαμικού για το ματς με τον ΟΦΗ.

Η απαγόρευση γίνεται γνωστή μέσω ανακοίνωσης της χανιώτικης ομάδας που οργάνωνε εκδρομή για τους φιλάθλους της.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός θέλοντας σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα κόντρα στην ιστορική ομάδα της Κρήτης, τον ΟΦΗ, τους φιλάθλους της στο πλευρό της οργάνωνε εκδρομή για το ματς του Σαββάτου (06/01).

Όμως κατόπιν απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη δεν επιτρέπεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ομάδας μας, ούτε η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς για τον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο (06/01) στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Στη σχετική απόφαση που εστάλη στη διοργανώτρια αρχή, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και την ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός αναφέρονται τα εξής:

Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων "Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 - Π.Α.Ε. Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ", ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 06-01-2018 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ