Έκανε πρεμιέρα πριν από δύο μήνες, αλλά δεν φαίνεται πως στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν το 2018 να δώσουν θέση στον Γιώργο Λιάγκα και την μεταμεσονύχτια εκπομπή του.   

Το «Late Night» κόβεται τελικά και δεν θα ξαναδούμε τον Γιώργο Λιάγκα, όπως επιβεβαίωσε ο ΑΝΤ1 στο LIFO.gr πριν από λίγο.   

Η εκπομπή φέρεται να κόβεται όχι λόγω χαμηλής τηλεθέασης, αλλά κυρίως για όλα όσα τη συνόδευαν, κάτι που μάλλον ερμηνεύεται ως ο απόηχος και η δυσαρέσκεια που προκαλούσε ο παρουσιαστής.   

Από το κανάλι, πάντως, η επίσημη θέση είναι ότι στόχος για το 2018 είναι η «συνολική αλλαγή ύφους και φιλοσοφίας τόσο στη βραδινή, όσο και στην late night ζώνη».   

Προς το παρόν, πάντως, η εκπομπή δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από κάποια αντίστοιχου περιεχομένου, με άλλα λόγια ούτε η βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα προβληθεί όπως το φθινόπωρο σχεδιαζόταν.   

Στο βραδινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αναμένονται νέες εκπομπές και ονόματα μεταξύ των οποίων ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Χάρης Χριστόπουλος.

lifo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook