Τα νέα της τελευταίας ώρας δεν είναι καθόλου ευχάριστα αφού μέτοχοι και Τσάλος είναι εξαφανισμένοι με αποτέλεσμα να τίθεται πλέον εν αμφιβόλω η διεξαγωγή του αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με ονοματεπώνυμα.

Οι προσπάθειες που καταβάλουν οι λιγοστοί άνθρωπο που έχουν απομείνει στο ποδοσφαιρκό τμήμα έχουν αποβεί άκαρπες. Σε συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο, οι Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομυτάκης και Δημήτρης Καλαϊτζάκης καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να προσπαθήσουν τους παίκτες να παραμείνουν στην ομάδα ενώ την ίδια ώρα μέτοχοι και Τσάλος παραμένουν άφαντοι. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα των παραπάνω όπως οι Μανώλης Κουμαντάκης, Μανώλης Ορφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης και Γιώργος Αλετράς που προσπαθούν να βρουν λύσεις δίχως ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.

Μέτοχοι και Τσάλος παραμένουν εξαφανισμένοι καθώς το τελευταίο 24ωρο δεν έχουν δώσει σημεία ζωής παρά τις υποσχέσεις του τελευταίου ότι την Παρασκευή θα έμπαινε το ποσό των 20.000 ευρώ – κάτι που μέχρι τώρα δεν συνέβη!