Παρότι είχαν μείνει 16 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, εκείνοι που κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ” έκαναν ότι ήθελαν τον ΑΟΧ/Κισσαμικό κερδίζοντας τον με 3-0 χάρις σε χατ τρικ του Δημήτρη Μάνου.

Τι και αν το ρόστερ του είχε “αιμορραγία”, τι και αν μέχρι χθες δεν ήξεραν θα παίξουν, ο ΟΦΗ των 16 παικτών έπαιξε μπαλάρα κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό κερδίζοντας μόνο με 3-0 με τον κόσμο να στέλνει ΗΧΗΡΟ μήνυμα προς τους μετόχους της ΠΑΕ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Μάνος που έκανε χατ τρικ πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ του ΟΦΗ.

Με πρωταγωνιστή τον Μάνο που πέτυχε τα δύο γκολ του ΟΦΗ και στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κιόλας, ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τους μετόχους της ΠΑΕ που συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα!

Το παιχνίδι δεν χρίζει και ιδιαίτερης κριτικής από την στιγμή που ο ΟΦΗ καθάρισε το τρίποντο από το 8ο λεπτό με τον Μάνο να πετυχαίνει δύο γκολ και όλη την ομάδα να το πανηγυρίζει σαν κουβάρι! Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου κατέθεσαν και την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ μένοντας στα δύο του πρώτου δεκαλέπτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook