Ούτε τρακάρισμα αυτή τη φορά ούτε πολλά-πολλά

Την ώρα που οι περισσότεροι μόνο να ονειρεύονται μπορούν ένα supercar σαν τη McLaren, για άλλους γίνονται τέτοια καθημερινότητα που αρχίζουν να παίζουν με τα οδηγικά αυτά θαύματα των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Και ένας από αυτούς είναι φυσικά ο Χάμοντ, ο οποίος σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του «Grand Tour» απέδειξε ότι είναι πια επικίνδυνος για τα αριστουργήματα των δρόμων!

Τον Χάμοντ «έδωσε» ο Τζέρεμι Κλάρκσον, που στην ανασκόπηση της σεζόν τού απένειμε όλο χάρη και καμάρι το βραβείο «Κατά λάθος γέμισμα του ρεζερβουάρ ενός supercar με νερό», κάνοντας τον Ρίτσαρντ να θέλει να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί.

Ο 48χρονος εξήγησε στο κοινό: «Ξέμεινα από βενζίνη στην πίστα και αντί να πάω στο βενζινάδικο που ήταν μίλια μακριά, το γέμισα με ένα μπιτόνι που βρήκα». Και το κατάλαβε ότι το γέμισε με νερό μόνο όταν η μηχανή τον πρόδωσε μαγικά.

 

Και για να βάλουμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, ο παρουσιαστής κατέστρεψε μια ολοκαίνουρια McLaren 720S, που την αποκτάς με όχι λιγότερα από 230.000 ευρώ! Και βέβαια ο τρίτος της παρέας, Τζέιμς Μέι, δεν έχασε την ευκαιρία να ξύσει κι άλλο την πληγή, υπενθυμίζοντας στον Χάμοντ πως αυτό είναι το δεύτερο supercar που καταστρέφει στον νέο κύκλο του «The Grand Tour».

Το πρώτο βέβαια λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή και μόνο αστείο δεν είναι, καθώς ο Χάμοντ είχε χάσει τον έλεγχο (σε γύρισμα στην Ελβετία) του φοβερού και τρομερού Rimac Concept One των 2 και πλέον εκατ. ευρώ, το οποίο κουτρουβάλησε πολλές φορές σε μια πλαγιά και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο Χάμοντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το γόνατό του σμπαράλια και υποβλήθηκε σε εγχείρηση, αν και θαυματουργά ήταν το μόνο που έπαθε από το όλο περιστατικό. Αν είναι να χαλάει τα supercars, ας το κάνει τουλάχιστον φουλάροντάς τα νεράκι…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook