Απογοήτευση επικρατούσε στο “στρατόπεδο” του ΑΟΧ/Κισσαμικού μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις των Γιώργου Πετράκη και Λαζαρίδη.

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε τα εξής: «Μιας και είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και ό,τι καλύτερο. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο υπέρ του ΟΦΗ. Από τη δική μας πλευρά δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεχτήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς να έχουμε την απαραίτητη σοβαρότητα, συγκέντρωση και πειθαρχία και σίγουρα αυτό μας αποσυντόνισε. Από εκεί και μετά και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα χωρίς να καταφέρουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Σίγουρα και με βάση το ρίσκο που μπορεί να πήραμε, ο ΟΦΗ έγινε ξανά επικίνδυνος στο ανοικτό γήπεδο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι για μας είναι μια άσχημη μέρα και δεν έχουμε συνηθίσει την ομάδα μας να δέχεται τρία γκολ όσο μεγάλος και αν είναι ο αντίπαλος γιατί ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα. Αλλά το μόνο όμως που έχουμε να κάνουμε, είναι να βρούμε ποια πράγματα δεν κάναμε σωστά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σπουδαίο για μας. Να ευχηθώ στον ΟΦΗ καλή συνέχεια και μακάρι να βρει τρόπο να λύσει τα προβλήματά του γιατί είναι πραγματικά κρίμα μια τέτοια ομάδα να ταλαντεύεται από τέτοιου είδους θέματα».

Για το αν οι παίκτες του με βάση την εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου επηρεάστηκαν από τα προβλήματα του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι συνήθως οι ομάδες που έχουν κάποιο πρόβλημα συσπειρώνονται και οι ομάδες που έχουν να παίξουν με μια ομάδα που μπορεί να έχει προβλήματα, στην ουσία εφησυχάζονται. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Προσπαθήσαμε, το συζητήσαμε αυτό. Συμφωνώ ότι η συγκέντρωση και η νοοτροπία μας όπως προείπα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε με βάση τις συνθήκες του παιχνιδιού».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λαζαρίδης δήλωσε τα εξής: «Ήρθαμε να παίξουμε έναν αγώνα με μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ. Παρά τα προβλήματά του δεν αλλάζει, ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς για εμάς ήρθαμε σα να έχουμε… εμείς προβλήματα. Ήρθαμε χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν κατώτεροι του αναμενομένου. Κάναμε όλοι μας τραγικά λάθη και δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι πολύ εύκολα. Θα βάλουμε κάτω τα κεφάλια και θα παλέψουμε γιατί πρέπει να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν πριν έρθουν οι γιορτές».

Για το αν πίστευε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ότι μπορούσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με βάση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ: «Δεν είναι τα προβλήματα που έχει ο ΟΦΗ. Οπου κι αν πάμε δεν ξέρω κάποιον που να λέει πάω να χάσω. Με όποιον και να παίξεις, ακόμα και με την Μπαρτσελόνα, πας να πάρεις ό,τι σου αναλογεί, ακόμα και το 1%, το 20% ή το 30%. Ήρθαμε να παίξουμε όπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια, όπως δείξαμε με όλες τις ομάδες ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, έτσι και σήμερα ήρθαμε να πάρουμε έστω και τον ένα βαθμό, γιατί ο ένας βαθμός εκτός έδρας είναι μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε και προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και πώς τα σχολιάζει βάσει της εμπειρίας του ως ουδέτερος: «Απ’ όσο διαβάζω στα σάιτ και στις εφημερίδες βλέπω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά ο ΟΦΗ παραμένει ΟΦΗ. Οσες φορές και να πάει στον γκρεμό, ΟΦΗ είναι. Κάποιος θα βρεθεί και θα τραβήξει αυτή την ομάδα στην επιφάνεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook