Είναι πράγματι πολύ ελκυστικό, ένα όμορφο πρόσωπο το οποίο έχει ελάχιστο μακιγιάζ. Και μάλιστα το… αόρατο μακιγάζ έχει γίνει τελευταία πολύ της μόδας. Για να δούμε, κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι οίκοι μόδας και τα μοντέλα!

Και ειδικότερα για φέτος, οι ειδικοί προτείνουν την αποφυγή του makeup (foundation), της πούδρας, του κραγιόν, αλλά και της μάσκαρα. Επίσης, στις πασαρέλες των διάσημων οίκων είδαμε την απουσία του contouring (πρόκειται για μια τεχνική που δημιουργεί σκιάσεις στο πρόσωπο) και του γεμίσματος των φρυδιών.

Για την δημιουργία ενός φυσικού μακιγιάζ θα χρειαστείτε πάρα πολύ λίγα προϊόντα.

Μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου βάση στο πρόσωπο σας και να εφαρμόσετε μια ελαφριά στρώση πούδρας. Αν όμως δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς το makeup σας ή σας είναι απαραίτητο για να καλύψετε σπυράκια και ουλές, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε μία πολύ απαλή nude σκιά ματιών για να τους δώσετε μια ωραία όψη. Ένα πάρα πολύ απαλό μπεζ ή ροζ είναι ιδανικό για την δημιουργία του no makeup μακιγιάζ.

Στα ζυγωματικά σας θα χρειαστείτε και πάλι μία πολύ απαλή απόχρωση ρουζ σε ροζ, καφεμπέζ ή ροδακινί τόνους. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα κρεμώδους ρουζ, το οποίο απορροφάται καλύτερα από την επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι πιο διακριτικό.

Τέλος, επιλέξτε ένα κραγιόν σε απαλές nude αποχρώσεις για να δώσετε λίγη λάμψη και φρεσκάδα στα χείλη σας.

Η μάσκαρα για φέτος είναι προαιρετική, αν και μπορεί να δώσει στο βλέμμα σας την γοητεία που χρειάζεται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook