Επτά άτομα είχαν μετατρέψει καφενείο σε ...λέσχη - Κατασχέθηκε, χρηματικό ποσό των  10.050  ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες (07.01.2018)  το βράδυ στο  Ηράκλειο, έξι (6)  ημεδαποί ηλικίας από 36 έως 77 ετών και 55χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας,  για διενέργεια  και συμμετοχή  σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, χθες (07.01.2018) το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφενείο», ιδιοκτησίας  36χρονου  ημεδαπού .

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος  είχε επιτρέψει σε πέντε  ημεδαπούς και ένα αλλοδαπό  (θαμώνες του καταστήματος) και συμμετείχε, στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια, και το χρηματικό ποσό των 10.050 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.