Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η πολλοστή συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του ΟΤΕ και αντιπροσωπείας της ΟΜΕ-ΟΤΕ, με αντικείμενο την τύχη των περίπου 300 υπαλλήλων του Οργανισμού που πλεονάζουν από το κλείσιμο των κατά τόπους καταστημάτων του ΟΤΕ.

Οι υπάλληλοι αυτοί δεν απολύονται, αλλά μετατίθενται σε άλλες υπηρεσίες, οι 100 εντός της πόλης που υπηρετούν μέχρι σήμερα και οι 200 σε άλλη πόλη.

Η συζήτηση για το θέμα αυτό έχει ξεκινήσει από τις 7 Ιουλίου και ακόμη δεν υπήρξε συμφωνία, καθώς, σύμφωνα με τη διοίκηση του ΟΤΕ οι συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ δεν έχουν ακόμη καταθέσει τις δικές τους προτάσεις, παρά το γεγονός ότι έχουν ενημερωθεί πλήρως για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την τύχη των συγκεκριμένων υπαλλήλων.

Την ίδια ώρα όπως αναφέρει το in.gr, σε στασιμότητα βρίσκονται άλλα μείζονα προβλήματα που αφορούν τον ΟΤΕ και τους εργαζόμενους, όπως η υπογραφή της Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, θέμα το οποίο έχει τελματώσει εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες.

Όπως έγινε γνωστό, στη σημερινή συνάντηση η διοίκηση κατέστησε σαφές προς την ΟΜΕ-ΟΤΕ ότι θα περιμένει τις προτάσεις της μέχρι την Τετάρτη 31 του μηνός.

Την ίδια ημερομηνία οι συνδικαλιστές θα πρέπει να ενημερώσουν τη διοίκηση το πότε θα καταθέσουν και τις προτάσεις τους για τη ΣΣΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook