Το κορίτσι δεν γνωρίζει για τον τραγικό χαμό της μητέρας και της αδερφή της – Την Παρασκευή η τελευταία πράξη του δράματος για την 20χρονη Μαίρη και την 40χρονη μητέρα της

Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύται πλέον η 15χρονη Χριστίνα, που κατάφερε να βγεί ζωντανή από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου στο οποίο τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το τροχαίο στον ΒΟΑΚ.

Η υγεία της εξελίσσεται αρκετά καλά και το κορίτσι βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων σκορπίζοντας αισιοδοξία σε γιατρούς και συγγενείς που βρίσκονται κοντά της από την πρώτη στιγμή.

Ωστόσο η ψυχολογική της κατάσταση είναι ιδιαίτερα ασταθής μετά το σοκ που υπέστη. Η ίδια δεν γνωρίζει ακόμη για τον τραγικό χαμό της μητέρας και της αδερφή της και όλοι φροντίζουν να μην έχει πρόσβαση σε τηλεόραση και internet.

Οι ομάδα των παιδοψυχολόγων που την παρακολουθούν είναι εκείνη που θα αποφασίσει πότε και υπο ποιές συνθήκες το κορίτσι θα μάθεί για το θάνατο της μητέρας και της αδερφής της.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της δίνει τη δική του μάχη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Η κατάσταση του 47χρονου παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη τονίζουν οι γιατροί.

Την Παρασκευή θα παιχτεί και η τελευταία πράξη του δράματος για την 20χρονη Μαίρη και την 40χρονη μητέρα της.

Η κηδεία των δύο γυναικών θα γίνει στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ρόδου στις 11:00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook