Μια viral συνεννόηση που θυμίζει την παραβολή του βοσκού που φώναζε λύκο

Η ιστορία κέρδισε δημοσιότητα όταν το ζευγάρι της εταιρίας Sweet Cakes έκανε μια ανάρτηση οπού διαμαρτύρονταν ότι κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 135 χιλ. δολάρια επειδή αρνήθηκαν να φτιάξουν τη γαμήλια τούρτα για ένα ζευγάρι γυναικών. Διαμαρτυρήθηκαν, διατείνονταν ότι έχασαν τα πάντα, ότι χρεώθηκαν μια αδικία που δεν τους άρμοζε.

Αυτό που δεν υπολόγιζαν ωστόσο, ήταν ότι θα αποκαλύποταν ότι δεν έλεγαν ακριβώς την αλήθεια, αφού ακολούθησε μια ανατρεπτική απάντηση από ανθρώπους που γνώριζαν καλύτερα την ιστορία.

Αρχικά, μια χρήστης έγραψε, «Μου αρέσει που αμέλησαν να γράψουν ότι παραχώρησαν τις προσωπικές πληροφορίες των γυναικών σε τρίτους, ώστε να καταλήξουν να δέχονται απειλές για τη ζωή τους, να αλλάζουν σπίτι και να πρέπει να απαντήσουν σε μια επιθετική καμπάνια που απειλούσε ότι θα τους πάρουν τα παιδιά τους».

Έπειτα, το παζλ άρχισε να συμπληρώνεται καλυτερα, καθώς μια ακόμη χρήστης έγραψε: «Θέλω να συμπληρώσω ότι το ζευγάρι των λεσβιών παντρευόταν γιατί μια κοινή τους φίλη είχε μόλις πεθάνει από καρκίνο και ήθελαν να υιοθετήσουν τις δύο κόρες τους… οι απειλές κατά της ζωής τους ήταν τόσο έντονες που έπρεπε να φύγουν από τις δουλειές τους και να μετακομίσουν σε νέα περιοχή».

Όπως συνεχίζει, «Αυτές οι υποθέσεις δεν αφορούν ποτέ απλώς μια τούρτα. Αφορά το υπόβαθρο που φτιάχνεις όταν επιτρέπεις να γίνονται διακρίσεις τόσο εύκολα».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook