Μετά την απόφαση της διοίκησης του ΑΝΤ1 να αλλάξει τα πάντα στη late night ζώνη προγράμματός του «κόπηκε» η εκπομπή «Late night με τον Γιώργο Λιάγκα».

Μετά την απόφαση της διοίκησης του ΑΝΤ1 να αλλάξει τα πάντα στη late night ζώνη προγράμματός του «κόπηκε» η εκπομπή «Late night με τον Γιώργο Λιάγκα».

Αν και βάσει αυτής της στρατηγικής απόφασης για το κανάλι του Αμαρουσίου στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχε γίνει συνάντηση του δημοσιογράφου με τη διοίκηση του σταθμού, εντούτοις ακόμα δεν έχει ακόμα ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας του με το σταθμό του Αμαρουσίου!

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν διάφορα σενάρια που κάνουν λόγο για μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα στο EPSILON, ενώ μάλιστα αναφέρουν ότι έχει πραγματοποιηθεί και συνάντηση του με στελέχη του σταθμού. Είναι πράγματι αλήθεια όλα αυτά που λέγονται παρά το ότι μάλιστα  ο Λιάγκας έχει ακόμα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στο EPSILON;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα σενάρια αυτά δεν ευσταθούν καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση με στελέχη του EPSILON. Ωστόσο υπήρξε συνάντηση με στέλεχος του ΑΝΤ1 προκειμένου να δουν το μέλλον της συνεργασίας τους και η οποία μάλιστα προκάλεσε νέα σενάρια στον ίδιο το σταθμό του Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα πηγαίνοντας στο γραφείο του στελέχους ο Λιάγκας πέρασε από τα γραφεία του ενημερωτικού τομέα με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σενάρια «εσωτερικής μετακίνησης» και κάποιοι μάλιστα να… θορυβηθούν ότι θα αναλάβει παρουσίαση δελτίου ειδήσεων, σενάριο που είναι «επιστημονικής φαντασίας», αφού μάλλον κι ο ίδιος θα θεωρεί «πισωγύρισμα» και θέλοντας να παραμείνει στον ψυχαγωγικό τομέα!

Κοντολογίς; Δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του στο EPSILON ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί το πλαίσιο συνεργασίας του για το επόμενο διάστημα της σεζόν με το σταθμό του Αμαρουσίου, καθώς κάποιες… ανεπίσημες προτάσεις που του έχουν γίνει δεν φαίνεται να τον ικανοποιούν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει προγραμματιστεί συνάντηση μέσα στο μήνα με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 περιμένοντας να ακούσουν και από τον ίδιο προτάσεις, ενώ άλλωστε στο κανάλι του Αμαρουσίου θα έχουν πάρει αποφάσεις για το τι θα κάνουν τους επόμενους μήνες… !

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook