Η συνάντηση της Angelina Jolie με την Jennifer Aniston στην 75η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και να μην σχολιαστεί!

Οι δυο πρώην αγαπημένες του Brad Pitt, όπως είναι γνωστό δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, μιας και η Angelina ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο Pitt-Aniston..

Η Angelina και η Aniston είχαν να βρεθούν σε κοινή εκδήλωση από τα Critics Choice Awards του 2015, με την κόντρα τους να ξεκινά το 2005.

Ωστόσο, οι δυο γυναίκες φρόντισαν να μην συναντηθούν στο κόκκινο χαλί, με την Angelina να ποζάρει κανονικά με τη μαύρη τουαλέτα της και τον γιο της στο πλευρό της, ενώ η Jennifer επέλεξε να μην περάσει από το red carpet.

/μλ

Όμως η συνάντησή τους έγινε στο χώρο της απονομής και όλα τα βλέμματα ήταν πάνω τους!

Συγκεκριμένα, όταν η Jennifer Aniston βρέθηκε στη σκηνή με την Carol Burnett, για να παρουσιάσουν δυο βραβεία, η Angelina Jolie κατέβασε το βλέμμα της και αγνόησε επιδεικτικά την Aniston!

Η εικόνα με την επίμαχη αντίδραση έγινε viral στα social media όπως ήταν φυσικό. Αυτό όμως που σχολιάστηκε εξίσου ήταν η αμηχανία της Dakota Johnsson, που είδε την Angelina να αγνοεί την Jennifer!

Δείτε την φώτο που κυκλοφορεί στο twitter:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook