Το ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την συντήρηση του κτιρίου Νοσοκομείου Χανίων το έχει αναγνωρίσει και η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

‘Oμως άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες Χανιώτισσας οι οποίες ελήφθησαν σήμερα και αναρτήθηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το εξής σχόλιο:

«Οι εικόνες που ακολουθούν ΔΕΝ είναι ευχάριστες !!! Δυστυχώς όμως είναι πραγματικές και τραβήχτηκαν σήμερα στο Τ.Ε.Π. του νοσοκομείου Χανίων, που έχει αφεθεί να ρημάξει, κυριολεκτικά. 

Στον αντίποδα γιατροί και γενικότερα όλοι οι εργαζόμενοι παλεύουν καθημερινά να ανταπεξέλθουν, δουλεύοντας ατελείωτες εφημερίες και διπλοβάρδιες, θέτοντας τις ζωές τους αλλά και των ασθενών σε μεγάλο κίνδυνο ….. ντροπή και οργή !!!!!»

(Σ.Σ.: Στις φωτο συμπεριλαμβανόταν και μια απο αποχωρητήριο η οποία δεν δημοσιεύεται καθώς έδειχνε περιτώματα φανερώνοντας πως εκτός απο το κτίριο “πρόβλημα” έχουν και κάποιοι που συμπεριφέρονται σε δημόσιους χώρους, όπως σίγουρα δεν θα το έκαναν σπίτι τους).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook