Η διαρροή της πίσσας σημειώθηκε ενώ οι δύο εργαζόμενοι προσπάθησαν να ζεστάνουν την κρύα πίσσα που βρισκόταν στο όχημα, για να κάνουν εργασίες και ξαφνικά έσκασε η σωλήνα του βυτιοφόρου

Δύο τραυματίες, ο ένας 55χρονος σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο απολογισμός διαρροής πίσσας, μετά από σπάσιμο σωλήνα, σε βυτιοφόρο αυτοκίνητο, που σημειώθηκε στις 16.40 σήμερα στη Β’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, ενώ βρισκόταν στην Βιομηχανική Περιοχή, για να εκτελέσουν εργασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαρροή της πίσσας σημειώθηκε ενώ οι δύο εργαζόμενοι προσπάθησαν να ζεστάνουν την κρύα πίσσα που βρισκόταν στο όχημα, για να κάνουν εργασίες. Ξαφνικά φαίνεται ότι έσκασε η σωλήνα του βυτιοφόρου, με αποτέλεσμα η άσφαλτος, που βρισκόταν σε μεγάλη θερμοκρασία, να προκαλέσει εγκαύματα σε δύο εργαζόμενους.

Ο ένας από τους δύο εργαζόμενους, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι 55 χρονών από την Αλβανία, που βρισκόταν πιο κοντά στο αυτοκίνητο φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και μετά τις πρώτες βοήθειες στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ ο δεύτερος φέρει εγκαύματα στα χέρια και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου. 
Σύμφωνα με μαρτυρία πληρώματος του ΕΚΑΒ, ο ελαφρά τραυματίας έβαλε σε λεωφορειάκι της εταιρίας τον συνάδελφό του βαριά τραυματισμένο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο και καθ’ οδόν προς Βόλο διασταυρώθηκε με την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που μετέφερε ασθενή στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ζητώντας βοήθεια.
Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ ενημέρωσε το κέντρο και τους τραυματίες παρέλαβε άλλο ασθενοφόρο και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου και άνθρωποι που μίλησαν με το ελαφρά τραυματία τονίζουν ότι οι δύο εργάτες ξεκίνησαν τη διαδικασία να ζεστάνουν την πίσσα, χωρίς να βρίσκεται στο σημείο ο ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου.

Το ατύχημα φαίνεται ότι δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν και δεν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ., που εδρεύει στην περιοχή για να επέμβει, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, αν και δεν έγινε ακόμη αναγγελία του ατυχήματος.

magnesianews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook