Ενάμιση χρόνο μετά μια νέα βαθειά τρύπα αναδείχθηκε στο οδόστρωμα

Συνεχείς καθιζήσεις του οδοστρώματος τα τελευταία χρόνια καταστούν επιτακτική μια συνολική παρέμβαση απο την Περιφέρεια Κρήτης

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιο τροχαίο δυστύχημα, όταν ξαφνικά «άνοιξε» μια τρύπα στο οδόστρωμα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της παλαιάς εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου στο ύψος του Καλαμακίου.

Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί και συνεργεία του Δήμου το οποίο περιέφραξε την περιοχή που εκτιμάται πως έχει «ξεκουφίσει» προκειμένου στην συνέχεια να γίνει κάποιο έργο αποκατάστασης.

Βέβαια στην ίδια περιοχή. στο Καλαμάκι, είχε παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα και τον Φεβρουάριο του 2015 αλλά και τον Μάιο του 2016, όταν προκλήθηκαν καθιζήσεις του δρόμου λόγω μεγάλων σπηλαιώσεων.

Τότε έγιναν επεμβάσεις αποκατάστασης, αλλά όπως φαίνεται το πρόβλημα αφορά σε πολύ μεγαλύτερη έκταση και απαιτείται μια πιο εκτεταμένη παρέμβαση καθώς – λόγω της παλαιότητας του δρόμου – το θαλασσινό νερό έχει υποσκάψει μεγάλα τρήματα.

Να σημειωθεί πως για τον συγκεκριμένο δρόμο αρμόδια είναι η Περιφέρεια Κρήτης η οποία και πρέπει να μεριμνήσει για την  εκπόνηση της μελέτης που απαιτείται και την εξεύρεση πιστώσεων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook