Σε μία πρωτόγνωρη και συνάμα αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο ποδοσφαιριστής των Απτέρων, Πάνος Τσικουδάκης το βράδυ της Τρίτης και ενώ βρισκόταν στο γήπεδο της Σούδας για να κάνει προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος δεν πρόλαβε να προπονηθεί και αντ΄αυτού έφυγε για να βρεθεί στη συνέχεια στο τραπέζι που είχε προγραμματισμένο η ομάδα.

Κατά την αποχώρησή του είδε μία τσάντα και μερικά πράγματα δίπλα από αυτήν έξω από το γήπεδο, ο ίδιος γύρισε πίσω κι αφού άνοιξε την τσάντα, βρήκε κάποια εισιτήρια και μαζί το ποσό των 700 ευρώ.

Αμέσως ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία με το πρακτορείο που είχαν εκδοθεί τα εισιτήρια για να βρεθεί ο κάτοχος που ήταν μία γυναίκα τελικά με την οποία κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία.

Για καλή της τύχη η γυναίκα παρέλαβε την τσάντα οριακά αφού βρισκόταν στο λιμάνι της Σούδας και ήταν έτοιμη να αναχωρήσει με το καράβι (το οποίο την περίμενε και ενώ είχε παρέλθει η ώρα αναχώρησης για τον Πειραιά). Ο Πάνος της παρέδωσε την τσάντα και αυτή τον ευχαρίστησε, δίχως να μπορεί να πιστέψει εκείνη την κίνηση αυτή και ενώ το πορτοφόλι της είχε μέσα ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Πηγή: athlitiko.gr