Μια εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκάλεσε την αντίδραση της ξανθιάς καλλονής

Αναζητούνται τα «ίχνη» της διαδρομής της μέσα από συσκευή ή συσκευές ώστε να εντοπισθεί  ποιος ήταν αυτός ή αυτοί που έκαναν τη διαρροή

Γυμνή, ξαπλωμένη στο κάθισμα ενός αυτοκινήτου η Ιωάννα Τούνη πρωταγωνιστεί από το πρωί της Τετάρτης άθελά της σε μια σωρεία δημοσιευμάτων και αναπαραγωγών της επίμαχης φωτογραφίας που δημοσίευσε αρχικά γνωστή εφημερίδα.

Μπορεί η ίδια να αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πρώτες ώρες ότι ήταν αυτή  – αφού το πρόσωπό της δεν φαινόταν – όμως τελικά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Νίκου Παπαντωνόπουλου και της δήλωσης που δημοσιεύει αποκλειστικά το protothema.gr επιβεβαιώθηκε ότι το εκρηκτικό μοντέλο απεικονίζεται στην επίμαχη φωτογραφία.

«Σε σχέση με σημερινά (σ.σ. χθεσινά) και πρόσφατα δημοσιεύματα που συσχετίζουν την εντολέα μου κυρία Ιωάννα Τούνη με άσεμνο υλικό που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο επισημαίνω πως έχει έχει ήδη προσφύγει στις διωκτικές αρχές και επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της». 
Στην υπόθεση της ξανθιάς καλλονής σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ήδη καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αυτό έγινε, προκειμένου να βρεθούν μετά από έρευνα τα «ίχνη» της δημοσίευσης και η διαδρομή της μέσα από συσκευή ή συσκευές ώστε να εντοπισθεί  ποιος ήταν αυτός ή αυτοί που διέρρευσαν την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη «ανέβηκε» στο Instagram με την μορφή story από όπου και δημοσιεύθηκε αρχικά σε εφημερίδα χθες το πρωί και μετά σε διάφορες ιστοσελίδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook