Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον άνθρωπο με τον οποίο έλυσε τις διαφορές του δικαστικά

Μπορεί στο παρελθόν η κόντρα τους να είχε συζητηθεί πολύ, όμως χθες ο Γιώργος Νταλάρας αποχαιρέτισε τον Τζίμη Πανούση με μια ανάρτηση στο Facebook, κάνοντας λόγο για «έναν ταλαντούχο άνθρωπο» και εκφράζοντας τη θλίψη για το θάνατό του.

«Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες» έγραψε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι».

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες είχαν λύσει τις διαφορές τους δικαστικά το 1997 όταν ο Τζίμης Πανούσης σε μια παράστασή του εμφάνιζε σε γιγαντοοθόνη τον κ. Νταλάρα από το στόμα του οποίου έβγαιναν πεντοχίλιαρα, σατιρίζοντας τις αφιλοκερδείς συναυλίες του.

Στις 7 Ιουλίου του ίδιου χρόνο ο Γιώργος Νταλάρας έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα και απαίτησε από τον Πανούση να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα του στις παραστάσεις του, με πρόστιμο 1 εκατομμυρίου δραχμών σε κάθε αναφορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook