Διάλεξη με θέμα, « Μιλώντας στα παιδιά μου για την πραγματικά επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή » θα δώσει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ώρα 17:30 στην αίθουσα της  Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 28,  ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Μάνατζμεντ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο των μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου τμήμα Χανίων με τον γενικό τίτλο: «Ευτυχισμένος γονέας-Ευτυχισμένο παιδί». 

Ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς επιλέγει από τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες όλα αυτά τα στοιχεία, των οποίων και ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει την πρακτική τους χρησιμότητα στη δική του ζωή, ως γονέας δύο παιδιών αλλά από την εμπειρία του στη συμβουλευτική χιλιάδων νέων και γονέων, και τα παρουσιάζει με κατανοητό, πρακτικό και απολαυστικό τρόπο, παροτρύνοντας την εφαρμογή τους από όποιον θέλει να έχει μια πραγματικά επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Με την παραπάνω διάλεξη ολοκληρώνονται τα μαθήματα του προαναφερθέντος πιο πάνω Α΄κύκλου μαθημάτων του Α.Λ.Π. της διδακτικής περιόδου 2017-18, ενώ την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα μαθήματα του Β΄κύκλου μαθημάτων με τον γενικό τίτλο, « 10 μαθήματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης», για τον οποίο κύκλο οι εγγραφές έχουν ήδη ολοκληρωθεί με την συμμετοχή των Χανιωτών να ξεπερνά κατά πολύ τις προβλεπόμενες θέσεις.  

Σημειώνεται ότι το Α.Λ.Π. διανύει τον 12Ο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας του στην Κρήτη, ενώ εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί επίσης δύο τμήματα στην Αθήνα και δύο στην Θεσσαλονίκη, με την ίδια επιτυχία, αποτελώντας έτσι σήμερα, ίσως την καλύτερη πρακτική στην χώρα μας, στο χώρο της διά βίου μάθησης.

Πληροφορίες: Τηλ:2821501060 και www.alp.gr 

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί τοπικά υπό την  αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και Πανελλαδικά της Κ.Ε.Δ.Ε. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook