Το πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Αντιπαριώτης για χέρι του Σουντουρά έφερε… θύελλα αντιδράσεων στην πλευρά της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Για "κλοπή" έκαναν λόγο στις δηλώσεις τους ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βαζάκας και ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Θεοδωράκης.

Οι δηλώσεις του κ. Βαζάκα έχουν ως εξής: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία έχω θυμό, γιατί το παιχνίδι κρίθηκε από μία κακή επιλογή, κακή σκέψη του επόπτη και από την άλλη έχω μια παρουσία της δικής μου ομάδας που ήταν καταπληκτική. Όπως είδε όλος ο κόσμος των Χανίων η ομάδα που "επικράτησε" μέσα στο γήπεδο ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, είχε καλή κατοχή μπάλας, είχαμε επιλογές, κάναμε πολλές τελικές και τελικά φεύγουμε πικραμένοι. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχω πολύ θυμό με τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι. Σήμερα έγινε "κλοπή". Είναι άδικο τελείως το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, πρέπει να προχωρήσουμε γιατί το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αιγινιακό, το οποίο είναι τελικός και πρέπει να το κερδίσουμε για να κάνουμε το επόμενο βήμα για τη σωτηρία. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού για τη φιλοξενία. Έχει εξαίρετους ανθρώπους στη διοίκηση, που άλλαξε το επίπεδο της ομάδας των Χανίων σα λειτουργία και σαν όψη και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι, γιατί τα Χανιά έχουν και δυναμική και κόσμο πολύ και αγαπάνε το ποδόσφαιρο και εύχομαι κάποια στιγμή να χαρούν και να δουν την ομάδα στην Α' Εθνική».

Για το πώς "είδε" τον ΑΟΧ-Κισσαμικό: «Τη γνωρίζουμε, παίξαμε και φιλικό. Είναι μια ομάδα, που όπως κι εμείς, "ψάχνεται" για τη σωτηρία. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι εμείς, οπότε δεν μπορώ να πω παραπάνω. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα, με ενθουσιασμό, αλλά πάλι θα επανέλθω στο παιχνίδι, που ήταν άδικο για εμάς, ήμασταν πολύ καλοί εμείς».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκόραρε για να "ζητάει" κάτι παραπάνω από το ματς: «Αυτό είπα για τους παίκτες μου. Ότι πέρα από τη μια λανθασμένη υπόδειξη που καθόρισε το παιχνίδι έχουμε κι εμείς το πρόβλημα ότι κάναμε τόσες τελικές και δεν σκοράραμε. Άρα είναι ένα θέμα και για εμάς αυτό, είναι αλήθεια».

Ο Δ. Θεοδωράκης δήλωσε τα εξής: «Ήμασταν καλύτεροι, όποιος πει το αντίθετο θα πει ψέματα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Κάνουμε μια προσπάθεια, έχουμε χίλια δυο προβλήματα, ήρθαμε από εκεί που ήρθαμε όπως ήρθαμε, κάναμε μια υπερπροσπάθεια στο γήπεδο και θα σταθώ στον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω λες και με κλέψανε. Είμαι πολύ περίεργος και πολύ θυμωμένος για τον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, πολλές τελικές άλλο που δεν σκοράραμε. Είναι κρίμα για μια ομάδα που ήταν στο γήπεδο τόσο καλή να χάνουμε με αυτόν τον τρόπο. Με μηδέν ευκαιρίες… Νιώθω λες και με κλέψανε αυτή τη στιγμή. Ήρθα όπως ήρθα, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια μαζί με τους συμπαίκτες μου και μαζί με τον κόουτς και όλο το τιμ και χάσαμε το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο».