Επίδειξη αγριότητας και απανθρωπιάς έκανε ένας 60χρονος στην Κομοτηνή, κακοποιώντας βάναυσα με… φτυάρι έναν δύστυχο σκύλο μόνο και μόνο επειδή υπάκουσε στο κάλεσμα της φύσης και στο… άδειο του στομάχι και τρύπωσε στο (ορθάνοιχτο) κοτέτσι του, όπου κατασπάραξε έναν κόκορα!

Σε έξαλλη κατάσταση, ο ιδιοκτήτης του κοτετσιού στην περιοχή Εκτενεπόλ άρπαξε, σύμφωνα με το protothema.gr, ένα φτυάρι και ένα ξύλινο ρόπαλο και επιτέθηκε στο τετράποδο χτυπώντας το αλύπητα στο κεφάλι! Αιμόφυρτο το άτυχο σκυλί, αναζήτησε καταφύγιο κάτω από ένα αυτοκίνητο προσπαθώντας να γλυτώσει από τη μανία του διώκτη του. Οι περίοικοι ειδοποίησαν μέλη της φιλοζωικής, που έφτασαν άμεσα στο σημείο μαζί με αστυνομικούς.

Ο 60χρονος παραδέχθηκε ότι χτυπούσε τον σκύλο επειδή του έφαγε έναν κόκορα, αλλά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η πόρτα της αυλής του ήταν ανοιχτή και οι κότες –όπως και ο… μακαρίτης κόκορας- τριγύριζαν ελεύθερα! Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο, από το οποίο πήρε προθεσμία. Το τραυματισμένο σκυλί, που έφερε τραύματα στο σώμα του και τα δόντια του είχαν σπάσει από τα χτυπήματα του 60χρονου, παρελήφθη από τους φιλόζωους οι οποίοι ανέλαβαν την ιατρική του περίθαλψη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook