Με την ευκαιρία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των φετινών εισαγωγικών εξετάσεων, απευθύνω θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι πέτυχαν  την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.

Οι επιδόσεις των μαθητών του Ρεθύμνου και η επιτυχία τους μας κάνει περήφανους και αισιόδοξους για την προκοπή και το μέλλον της νέας γενιάς.

 
Εύχομαι να έχουν δημιουργική φοιτητική ζωή  και να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την κατάκτηση της γνώσης με στόχο την προκοπή και την ενεργή συμμετοχή τους στην εξέλιξη και την  πρόοδο της κοινωνίας μας. 

Ο ίδιος στόχος πρέπει να αφορά και όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.  Οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν ποτέ και οι ίδιοι μόλις άρχισαν τη δική τους πορεία, η οποία επίσης πρέπει να είναι δημιουργική και ελπιδοφόρα. Η προσπάθεια τους αξίζει τα συγχαρητήρια μας και η επόμενη ημέρα τους ανήκει.

Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους γονείς για την στήριξης που παρείχαν στα παιδιά τους κατά τη διάρκεια  αυτής της δύσκολης μάχης αλλά και στους εκπαιδευτικούς, για τη δική τους συμβολή.

Το μέλλον ανήκει στις νέες γενιές και οφείλουμε όλοι μας να τις στηρίζουμε και να εργαζόμαστε για την πρόοδο τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook