Ξεκίνησε τη Δευτέρα ο Διαχειριστικός – Οικονομικός έλεγχος στον πρώην Δήμο Νεάπολης.

Η οικονομική επιθεωρήτρια κ. Αντωνία Κασωτάκη της Οικονομικής Επιθεώρησης Ανατολικής Αττικής και ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Καριωτάκης Εμμ. της Οικονομικής Επιθεώρησης Κρήτης, είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Εμμ. Αικατερινάκη και το Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Μιχάλη Λασθιωτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μία πρώτη συζήτηση για το πρόβλημα που υπάρχει και συμφωνήθηκε να δοθεί κάθε βοήθεια ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ακολούθως, οι ελεγκτές προέβησαν σε έλεγχο του ταμείου του Δήμου Αγίου Νικολάου και των νομικών προσώπων, όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τάξη και συμφωνία του ταμείου με το λογιστήριο.

Στη συνέχεια οι ελεγκτές μετέβησαν στην έδρα του πρώην δήμου Νεάπολης, όπου ομάδα υπαλλήλων που έχει οριστεί από το Δήμαρχο για τη βοήθεια στη διενέργεια του ελέγχου, συνεργάστηκε μαζί τους ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο έλεγχος.

Ο έλεγχος ήδη είναι σε εξέλιξη και ελπίζουμε ότι το συντομότερο χρονικό διάστημα θα έχουμε τα αποτελέσματα τόσο για το ταμείο του πρώην Δήμου Νεάπολης όσο και για τα νομικά του πρόσωπα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook