Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας

Στον δρόμο βρέθηκαν νωρίτερα κάτοικοι της Αγίας Πελαγίας και της Αχλάδας διαμαρτυρόμενοι για τους επικίνδυνους κόμβους επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης της περιοχής.

Η κινητοποίηση οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αχλάδας με αφορμή το πολύνεκρο τροχαίο στην περιοχή, που στοίχησε τη ζωή τριών ανθρώπων.

Ο κόμβος – καρμανιόλα που χρίζει άμεσων παρεμβάσεων αν όχι εκ νέου κατασκευής, όπως λένε οι κάτοικοι, δίνει κάθε χρόνο πολλά τροχαία ατυχήματα.

Μάλιστα έκπληξη είχαν προκαλέσει οι προημερών δηλώσεις του δημάρχου Μαλεβιζίου  για την οριστική έγκριση της χρηματοδότησης για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας, σύμφωνα με ενημέρωσε που είχε από τον γενικό γραμματέα υποδομών κ. Δέδε, τη στιγμή που όλοι πίστευαν πως για το πολύπαθο έργο αναμένεται η δημοπράτηση.

Και ενώ ο αρχικός σχεδιασμός των κατοίκων ήταν να αποκλείσουν τον ΒΟΑΚ σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των αρμοδιων φορέων για την επικινδυνότητα του κόμβου αλλά και γενικότερα του συγκεκριμένου κομματιού του ΒΟΑΚ κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού δεν είχε ενημερωθεί η Τροχαία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook